Informatie voor ouders

Gezond eten

Gezond eten is soms best lastig. En wat is nu precies gezond eten? Waar moet je op letten? Het Voedingscentrum heeft handige tips en informatie voor je op een rijtje gezet. Van zwangerschap tot 18 jaar! 

 

kilo suiker per jaar door zoete dranken tijdens school

DrinkWater!

Het lijkt zo gemakkelijk, om pakjes drinken of frisdrank mee te geven naar school. Maar deze vriendelijk ogende drankjes voor kinderen zijn goed voor een suikerinname van gemiddeld 6 kilo per kind per jaar. Terwijl er iets bestaat wat veel makkelijker én gezonder is. Gewoon DrinkWater uit de kraan! Als water drinken op school de norm zou zijn, zou dat enorm bijdragen aan gezond gewicht onder leerlingen.

Wil je dat jouw school meedoet aan JOGG?

Ben je enthousiast over JOGG en wil je graag dat jouw school ook meedoet? Ga er over in gesprek met de schoolleiding of docent en vraag of ze contact willen opnemen met JOGG-regisseur Lisette Boon. lboon@teamsportservice.nl

 

Volg je ons al?

Volg je ons al op sociale media? Ook daar komen regelmatig tips en trucs voorbij. En je ziet natuurlijk wat we allemaal doen!

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig? Of heb je vragen over het gezond opvoeden van je kind(eren)? Dan kun je contact opnemen met het wijkteam bij jou in de buurt.

Klik hier voor informatie over de wijkteams