Over JOGG Medemblik

Ieder kind heeft het recht om gezond op te groeien!

Gemeente Medemblik is JOGG-gemeente. JOGG staat voor Gezonde jeugd Gezonde toekomst. We willen dat de jeugd van Medemblik kan opgroeien in een gezonde omgeving. Door JOGG-gemeente te zijn, willen wij een omgeving voor kinderen creëren waarin het makkelijk(er) is om gezonde keuzes te maken. 

Dat doen we niet alleen, maar samen met partners. Partners zijn bijvoorbeeld scholen en kinderopvangorganisaties, maar ook bedrijven en verenigingen. 

Een gezonde jeugd is een goede start voor een beter leven later.

Onze JOGG-regisseur

                                                 

Lisette Boon is de JOGG regisseur van gemeente Medemblik. Zij werkt samen met de publieke en private sector met als doel een gezonde leefomgeving te creëren voor de inwoners van Medemblik en dan met name voor de jeugd.Als regisseur is zij verantwoordelijk voor het informeren, enthousiasmeren en ondersteunen van de partijen die aan de gang willen met een gezonde(re)  (leef)omgeving.

Lisette is een spin in het web betreft gezondheid en heeft tevens als taak om partijen te verbinden.

Meer weten?

Je kunt Lisette gewoon uitnodigen voor een gesprek. Zij vertelt graag over hoe hij organisaties kan helpen.

lboon@teamsportservice.nl

 

Het belang van buiten spelen

Hoogleraar Neuropsychologie Erik Scherder vindt het belangrijk dat kinderen buiten spelen. Beweging is goed voor ze. En het heeft heel veel voordelen waar ze ook als ze oud zijn nog van profiteren.

Onze partners