De Rabo AZ Foodtour gaat weer van start! Wegens het succes van vorig jaar organiseren AZ, Rabobank, Green Port Noord-Holland Noord, JOGG en GGD opnieuw de Rabo AZ Foodtour (RAFT) voor het seizoen 2020. RAFT is een interactief lesprogramma van zes weken over gezonde voeding.   Vorig jaar deden er maar liefst 100 klassen mee aan ons lesprogramma. Van deze 100 klassen hebben we ruim 250 kinderen een spetterend slotstuk kunnen bieden met de Rabo AZ Foodclinic. Graag informeren we u dat het mogelijk is om uw klas kosteloos in te schrijven voor de editie van seizoen 2020!
Rabo AZ Foodtour
De Rabo AZ Foodtour is een compleet interactief lesprogramma waarin voedsel en gezonde voeding centraal staan. Gedurende 6 weken doorlopen de kinderen 9 lessen. Elke les bestaat uit het kijken van een filmpje en het uitvoeren van een opdracht. Gezonde voeding is belangrijk, dat weet iedereen. Maar bij de Rabo AZ Foodtour vertellen we ook waarom; kinderen leren wat gezond is, waar zij zelf invloed op hebben en welke positie gezonde voeding in hun wereld inneemt. Meer informatie over de Rabo AZ Foodtour vindt u hier.
Samenwerking
De Rabo AZ Foodtour is een maatschappelijk project van AZ, GreenPort Noord-Holland Noord, JOGG, GGD en de Rabobanken uit West-Friesland, de Kop van Noord-Holland, Alkmaar en omstreken en Zaanstreek.
Aanmelden
De Rabo AZ Foodtour start in februari 2020. Aanmelden? Klik op deze link.