Wint jouw school een dansclinic met Juvat?

Jullie kennen Juvat vast wel van GTST, Dancing on Ice, So you think you can dance en nog meer. Jullie kunnen een toffe dansclinic van hem winnen, maar daar moet je natuurlijk wel wat voor doen.

Juvat Westendorp

Van 19 september tot en met 24 september is het de week van ‘Gezonde Jeugd in een Schone Omgeving’. Iedere dag is er dan een onderwerp over gezonder eten & drinken en meer bewegen, bijvoorbeeld door meer buiten te spelen. Want meer bewegen en gezonder eten en drinken zorgen ervoor dat je op een gezond gewicht komt of blijft. En dat is echt heel belangrijk voor je gezondheid. Alleen buiten spelen in een omgeving met zwerfafval is vies. Daarom gaan we twee uitdagingen combineren:

MAAK MET EEN GROEPJE EEN ZO ORIGINEEL MOGELIJK FILMPJE WAARIN JE DANSEND, RENNEND, BOKKESPRONGEN MAKEND, MAAR IN IEDER GEVAL BEWEGEND, ZWERFAFVAL OPRAAPT.

Laat het filmpje aan een van de ouders zien en vraag of hij of zij dit wil uploaden op Instagram of Twitter onder de hashtag: #WVDGJ. Alle filmpjes komen dan op een speciale social wall en worden gejureerd door een deskundige jury onder leiding van Juvat Westendorp. Winnen jullie een prijs, dan komt Juvat op dinsdagmiddag 29 september bij jullie op school een dansclinic geven. Hoe tof is dat?

Jullie doen toch ook mee?

Je mag de filmpjes maken in de periode van 19 tot en met 24 september a.s. Dat mag op het schoolplein, op straat, bij jou in de buurt, op speelplekken, kortom overal waar je dat wilt. Hoe origineler, hoe beter.

Klik hier voor alle actievoorwaarden. Hebben jij of je ouders nog vragen, mail dan aan: gezondejeugd@medemblik.nl.